בורוכוב כפר סבא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/09/2014 | 11:43 | מאת: דור

יש לי שאלה:איך אני יכול להאריך את חיי המין שלי? ועל מה את יכולה להמליץ לי נגד כאבי צוואר

דור שלום, האם הכוונה היא להאריך אתמשך האקט המיני? מבחינה תרופתית, ניתן לרכוש ללא מרשם רופא תרסיס השהייה, המפחית את רגישות איבר המין ובכך מאריך את האקט המיני. התרסיס נקרא stud 100 (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). אמצעים תרופתיים נוספים דורשים מרשם והמלצה של רופא. ניתן להיעזר גם בתכשירים טבעיים או צמחי מרפא. לכאבי צוואר על רקע שרירים תפוסים, ניתן למרוח קרם נגד שרירים תפוסים (בן-גיי, רדיאן, פרסקינדול, טראומיל, ועוד). ניתן להיעזר בכרית חימום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות