גרד בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/10/2014 | 02:35 | מאת: הילה

אני בשבוע 23 והתחילו לי גרודים חזקים בכפות הידיים (בעיקר בין האצבעות) ובכפות רגליים וזה אפילו מעיר אותי בלילה. מה זה יכול להיות ואיך ניתן להקל?

הילה שלום, כדאי לפנות לרופא שיבדוק מהו הרקע לגירוד. אם מדובר בגרד של הריון, ניתן להקל ע"י שימון העור בקרם גוף לא מבושם. ליאת

27/10/2014 | 23:19 | מאת: שלומית.

היה לי גם גרדת הריון בכל הגוף יש משחה וכדורים סירואידים מיוחד להריון

27/10/2014 | 23:19 | מאת: שלומית.

היה לי גם גרדת הריון בכל הגוף יש משחה וכדורים סירואידים מיוחד להריון

מנהל פורום תרופות ורוקחות