בדיקת אגרגציה של טסיות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

02/07/2024 | 13:41 | מאת: מירב

הבן שלי בן שלוש חשוד לתסמות רקמת חיבור נעשתה בדיקת אגרגציה של טסיות. אשמח לשמוע דעתך על התוצאות הן נמצאות בטווח אבל ממה שקראתי נראה לי שהערך לא תקין. ADP-PATIANT תוצאה 54 (רשום טווח 50-120) COLLA-PAITENT תןצאה 57 (רשום טווח 50-120) RISTO-PAITEN תוצאה 51 (רשום טווח 50-120) אשמח להבין מה אומרות התוצאות האלה תודה רבה!

שלום וברכה בדיקת אגרגציה של טסיות היא בדיקה חשובה להערכת תפקוד הטסיות. ברור שלא ניתן לתת פה יעוץ סדור לגבי חולה ספציפי. הרופא שהפנה לבדיקת הטסיות צריך להתיחס לתוצאות. בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים