טרום מנופאוזה בגיל 35?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/07/2024 | 00:07 | מאת: אליה

שלום רב, אני בת 35 וסןבלת ממגוון תופעות שמאפיינות פרי-מנופאוזה. לאימי הפסיקה הוסת בגיל 40. האם יתכן והתופעות שאני חשה מנבאות מנופאוזה בעוד מספר שנים בודדות? מה כדאי לעשות? התופעות שאני חשה הן הפרעות בשינה, ירידה בחשק המיני, יובש בנרתיק, כאבי ראש לעיתים תכופות, כאבי מפרקים, ושינויים במצבי רוח הן בכיוון עצבנות ורגזנות יתר והן בכיוון דכדוך. חוסר סבלנות.

16/07/2024 | 00:10 | מאת: אליה

כמו כן הוסת השתנתה בחודשים האחרונים בדימום גבר מאוד והמחזור התקצר , כל 23-25 יום מקבלת מחזור. מה שלא היה בעבר.

אליה שלום ותודה על שאלתך ייתכן. כדאי לפנות בהקדם לבדיקת רופא/ת נשים בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי