שהטיפול מותאם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/09/2024 | 11:33 | מאת: אורטל. ב י

כבר כמה שבועות אני רוצה לברוח מהטיפול הסבירו לי מליון פעמים מה הדרך להתמודד עם פוסט טראומה ואני רוצה לצאת מהמצב הזה... אבל כל פגישה הרגשתי או שאני עושה הרבה מידי והכל מוצף ולוקח לי כמה ימים לצאת מהמערבולות שהטיפול יצר או שאני כמעט לא עושה ואני יוצאת מתוסכלת, שלא עבדנו ולא התקדמתי... דברתי על זה עם המטפלת שלי המון והתייעצתי עם העוסי''ת והרגשתי שאני רוצה לעזוב את הטיפול וזהו הודעתי למטפלת שאני מפסיקה ודיברנו על זה בפגישה ואז סוף סוף נפתח משהו חדש, אמרתי לה שאני אנשה שוב עוד פגישה והפגישה הייתה מדויקת לי. סוף סוף אני מרגישה שאני מתקדמת ומדברת על מה שצריך אבל בקצב שלי... זה פשוט נס כי הייתי מיואשת לגמרי.

25/09/2024 | 19:07 | מאת: מיכל...

כמה טוב לשמוע!!! הייתי במקום כזה ומבינה אותך לגמריי..רציתי לברוח אבל באותה מידה להשאר, והבנתי שהקצב תלוי בי. והיא הרגישה מתי. מקווה שגם המטפלת שלך תמשיך להרגיש מתי ואם לא פשוט תאמרי לה.

26/09/2024 | 17:21 | מאת: ברבורית.

שמחה מאוד שהצליח לך אורטל :) שיהיה המון הצלחה במשך!

26/09/2024 | 19:41 | מאת: אורטל. ב י

תודה כולם! נתתם לי המון כוח שהמשיך ולא לוותר ונראה שהיה שווה!

הי אורטל, זה לא נס... דיברת וחידדת וזה מאפשר פתיחה... זו הדרך. כל הכבוד לך. אודי

27/09/2024 | 01:45 | מאת: אורטל. ב י

תודה אודי אמרתי נס על זה שחידדתי מאה פעמים לפני ורק שרציתי לעזוב היא הבינה אותי זה נס...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית