סוגי סוכר - בחלב, לבן, חום
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
מה היתרון של סוכר שמקורו בחלב ( כמו ברוויון) לעומת סוכר רגיל (לבן או חום)?
שלום שירה, זה לא עניין של יתרון, סוכר החלב מגיע בתוך החלב, הוא לא מוסף. לא מדובר בסוכר מעובד. גם בחלב אם יש לקטוז. בברכה,דנה
לא שאלתי האם סוכר חלב מוסף או לא, ולא שאלתי על לקטוז. שאלתי האם יש או אין לסוכר חלב יתרון לעומת סוכר רגיל. לא הצלחתי, לצערי, להבין מדברייך מה תשובתך לשאלתי הנ"ל.