זרעי פשתן וכאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/07/2024 | 13:16 | מאת: ניצה

שלום, ניסיתי מספר פעמים לטחון זרעי פשתן ולשלב אותם ביוגורט. בפעם הראשונה היו לי לאחר כחצי שעה שאכלתי כאבי בטן נוראיים ממש שרפה בבטן. חשבתי שאולי הם מקולקלים. קניתי בשנית ושוב אותה תופעה. עכשיו לאחר שנה ניסיתי שוב ועדיין הבטן שורפת לי ממש לאחר האכילה ברמה שאני לא מתפקדת כמה שעות. אני שמה 2 כפות ביוגורט. וטוחנת אותם סמוך לאכילה. אני ממש רוצה לאכול זרעי פשתן מאחר ששמעתי שהם טובים לגלי חום בגיל המעבר. יש לך רעיון למה זה קורה לי? יש דרך אחרת לצרוך אותם?

שלום ניצה, כנראה שיש לך איזשהי רגישות לרכיב . אין שום הוכחה שזה עוזר לגלי חום. התייעצי עם רופא.ת המשפחה או גניקולוגי.ת על אמצעים נוספים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר