כאבים בגוף אחרי אימון הגיוני?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2024 | 03:54 | מאת: רובי

הי אני לא יודע אם זה קשור דווקא לפורןם הזה אבל לפני חודש וקצת התחלתי להתאמן ונראה לי שהגזמתי בפעמים האחרונות מיד אחרי האימון התחלתי להרגיש תידיים שלי רועדות כזה והמשכתי עדין עוד קצת ועדין רעד אחרי כמה ימים התחיל לי קפיצות כאלה בצוואר שקוראות לבד בלי שליטה וכאבי גב תחתון אני לא יודע כלכך אם זה קשור לאימון אבל נראה לי שכן כי לא עשיתי משהו חריג אחר חוץ מזה מה זה יכול להיות?

רובי שלום, נראה שלא בצעת בצורה מדורגת מספיק את תכנית האימון. ממליץ שתתייעץ עם מאמן כושר שיבנה לך תכנית אימון התואמת את רמת כושרך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה