ירידה מתונה בק"ג

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/05/2024 | 11:48 | מאת: חגי אהרון

לאחרונה גמרתי לעשות דיאטה שאני עדיין מקפיד לא לאכול מה שאסור אבל תקוע על אותו משקל אני עושה הליכה לפעמים יומיים או 3 בשבוע זה יעזור אם יעבור לתרופות מדכאות תאבון בשביל לחזור לגזרה של בן 22? חוץ מן הסתם מגרעון קלורי

חגי שלום. כפי שציינת - הגירעון הקלורי הוא המפתח. לא פרטת כמה ירדת מהדיאטה שעשית, פרט מעט יותר. התרומה של הפעילות הגופנית, מעבר לבריאות ושיפור איכות חיים תהיה באיזון הגירעון במידה וחרגת ממנו ( מעט!) . לגבי תרופות - לא בהתמחותי. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת ומאמן כושר שיבנו לך תכנית אימון / ותזונה תואמים . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה