תזונה וירידה במשקל????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2024 | 18:00 | מאת: נטלי

היי שלום פניתי בפורום הזה כבר כמה פעמים תודה על המענה המהיר אז ככה ירדתי כבר 3 קילו וקצת במשקל נשאר לי עוד 7 בערך להוריד השאלה זה אני לא מרגישה שום שינוי בגוף עדיין הכול מוחץ וצמוד יכול להיות שאני יורדת שריר ולא שומן? לא מתאמנת אבל הירידה שלי איטית לא מהירה אוכלת חלבונים כמו שצריך

נטלי שלום, כפי שציינתי בעבר, המשיכי להיות בגירעון קלורי והירידה תמשיך. אכילת חלבונים רלוונטית כל עוד תכנית התזונה מתייחסת גם לשאר המרכיבים. לגבי שינויים בגוף, כלומר ליראות וויזואלית את התוצאות - עניין של זמן והתמדה בתוכנית התזונה. בהצלחה אורי

19/06/2024 | 06:22 | מאת: נטלי

תודה על התשובה המהירה וזה תקין שיש עליה של קילו אם אכלתי בלילה או שאני לפני מחזור זה נורמלי זה יורד!!?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה