ירידה במשקל???????...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/07/2024 | 07:46 | מאת: חנה

בוקר טוב קודם כל ממש תודה שאתה עונה כל כך מהר ועוזר אז ככה אני שוקלת 61 והיעד הוא 54 הורדתי 4 קילו כבר אני לא מתאמנת אוכלת 1200 1300 קלוריות ביום ואני שמה לב שכבר שבועיים ומשהו המשקל תקוע שזה אומר שאני צריכה לעשות שינוי כי כנראה אני בנייטרלי ולא בגירעון אז ככה התחלתי לעשות הליכות פעמיים 3 בשבוע חצי שעה כל הליכה ואני נצמדת לתפריט של 1200 אם התחלתי עם הליכות זה אמור להתחיל לרדת? המשקל

חנה שלום, בהנחה שהמספרים מדויקים - כן. הוספת ההליכה תועיל הן לשיפור כושרך ובריאותיך ובהחלט תתמוך בתכנית התזונה. ממליץ בחום להוסיף גם אימוני כוח. הוספה של 2 אימוני כוח בשבוע עשויים לשפר ולהעלות מסת שריר או לפחות לשמר את מסת השריר , מה שעשוי לתרום להורדת אחוז השומן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה