ניוון רשתית יבש ונטילת ויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

19/04/2023 | 03:11 | מאת: אוהר

לפני שנה אובחנתי עם ניוון רשתית יבש. בבדיקת רופא רשתית ולאחר או,סי,טי לפני חודש נאמר לי שאין שינוי משמעותי מלפני שנה. ואבוא לביקורת רק עוד חצי שנה. הרופא שבדק לא העלה את אופציית הויטמינים למניעת ניוון רטוב. מה דעתך בנושא הויטמינים, והאם הזמן שחולף ללא נטילתם עלול לגרום להרעה? מתי מומלץ כן לקחת אני בן 72 מודה לך

שלום רב, קיימות התוויות ספיציפיות לנטילת ויטמינים בהקשר של ניוון רשתית, ולצורך בחינת ההתאמה של טיפול זה למצבך יש להתייעץ עם מומחי הרשתית שמטפלים בך. רק בריאות.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות