זריקה לעין שעשיתי לפני שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

15/02/2024 | 12:23 | מאת: ודים שיך

שלום, דר. סודרי שלום, אני עושה עכשיו זריקות בעין. לפני כמה שנים עשו לי בתוך העין. לפני שבועיים עשו בפינת העין. היה כאב חזק, אחרי זה יומיים היתה הרגשה שהחומר שנזקר יצא מהעין החוצה. ועין רואה פחות טוב עכשיו. האם לבקש לעשות לתוך העין כמו קודם? זה העין היחיד שרואה עכשיו. תודה רבה! ודים שיך

הי מר שיך, לצערי לא אוכל להמליץ על טיפול בפורום הזה. אנא פנה לבדיקת עיניים על מנת להתרשם ממצבך ולהמליץ על המשך הטיפול. בכל מצב בו יש כאבים או ירידה בראייה יש לפנות לבדיקה בהקדם. בברכת בריאות

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות