בצקות אדומות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

23/06/2024 | 00:09 | מאת: מישהי

שלום בת 53 סובלת מנפיחות מתחת לעיניים ממש כמו שקיות מים בצבע אדום כמו בצקת ,פניתי לא.א.ג אחריי צילום מערות הפנים נאמר שיש לי סינוסיטיס קיבלתי טיפול אנטיביוטי בשניי סבבים קיבלתי תרסיסים לאףואפילו תרופות לאלרגיה אבל ללא הטבה בכלל יש לציין שבעבר הייתי מזריקה בוטוקס . שאלתי אולי זה בכלל לא קשור לא.א.ג ודווקא לעיניים? אני כל הזמן כאילו נפוחה אשמח לייעוץ

הדבר דורש בדיקה, לעיתים נפיחות מתחת לעיניים יכולה להגרם מזיהומים, דלקות, אלרגיה, טראומה ומצבים נדירים אחרים

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים