עין עצלה ופזילה לילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/05/2024 | 18:53 | מאת: Or.n

שלום ד"ר לבני התגלתה בעיה של עין עצלה בפברואר האחרון. מאז הוא היה חודש עם משקפיים בלבד. לאחר מכן עוד חודש עם רטייה ל24 שעות ביממה. ומתחילת חודש מאי עם רטייה ל5 שעות ביום. כמובן מרכיב משקפיים כל הזמן. לאחרונה אני שמה לב שהוא החל לפזול מה שלא היה בעבר ,למרות הבעיה בעין. הרופא אמר שאין לזה משמעות, ואני מנסה לשמוע עוד דעה בנושא ? אציין כי בעין ימין ללא מספר עין שמאל מספר +3.25

שלום. קשה לי לענות בלי פרטים נוספים. אם היה צורך במשקפים- יש להמשיך להרכיבם כל הזמן. כמו כן לרוב מקובל לסגור עין לפרקי זמין קצרים יותר. רק במקרים חריגים סוגרים ל כל כך הרבה שעות . ממליצה לפנות להערכה מסודרת אצל מומחה או מומחית ברפואת עיניים ילדים באזור המגורים שלכם/ במרפאות חוץ בבית החולים .

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה