עייפות בלתי מוסברת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/01/2010 | 16:48 | מאת: regina

אני בת 38 סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת בהצלחה באלטרוקסין. לאחרונה, אני סובלת מעייפות קשה שרופאת המשפחה לא מוצאת לה סיבה רפואית ברורה. בדיקות הדם תקינות פרט לסוכר מעט גבוה אך עדיין בגבולות תקינים. העייפות תוקפת אותי לקראת החצי השני של היום ובשעה 8 בערב אני כבר חצי רדומה (קצת בעייתי כשיש משפחה לטפל בה). גם כשאני נרדמת מוקדם (9, 10 בלילה) אני מתעוררת לפנות בוקר ונרדמת שוב אך השינה אינה טובה. רופאת המשפחה הציעה כדורי שינה, אך אינני רוצה לטול אותם. האם יש אפשרות לעזור לי ברפואה משלימה? ויטמינים וצמחי מרפא? אודה על תשובתך.

שלום חד משמעית ניתן לעזור. לצורך קביעת כיוון את מוזמנת להתקשר -לשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת