פרקינסון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/09/2003 | 16:56 | מאת: יוסף

שלום, אני בן 47 וסובל ממחלת פרקינסון כ - 3 שנים ועדיין לא לוקח תרופות דופמניות האם ניתן לעזור בטיפול במחלה בברכה

17/09/2003 | 21:09 | מאת: Gubi

שלום יוסף, ניתן בהחלט להיעזר לפרקינסון ברפואה הוליסטית טיפולים כוללים: --דיאטה ותזונה מתאימה עם הדגש על חומצות שומן מסוג אומגה 3 --תוספי מזון ואנטיאוקסידנטים (בין היתר, נתפרסם לאחרונה מחקר מענין על יעילות מינונים גבוהים של Coq10 המביאים להקלה משמעותית בתסמיני המחלה) --צמחי מרפא --אקופנקטורה ועוד... הטיפולים מצריכים כמובן פיקוח והתאמה אישית

17/09/2003 | 21:09 | מאת: Gubi

שלום יוסף, ניתן בהחלט להיעזר לפרקינסון ברפואה הוליסטית הטיפולים כוללים: --דיאטה ותזונה מתאימה עם הדגש על חומצות שומן מסוג אומגה 3 --תוספי מזון ואנטיאוקסידנטים (בין היתר, נתפרסם לאחרונה מחקר מענין על יעילות מינונים גבוהים של Coq10 המביאים להקלה משמעותית בתסמיני המחלה) --צמחי מרפא --אקופנקטורה ועוד... הטיפולים מצריכים כמובן פיקוח והתאמה אישית

17/09/2003 | 21:09 | מאת: Gubi

שלום יוסף, ניתן בהחלט להיעזר לפרקינסון ברפואה הוליסטית הטיפולים כוללים: --דיאטה ותזונה מתאימה עם הדגש על חומצות שומן מסוג אומגה 3 --תוספי מזון ואנטיאוקסידנטים (בין היתר, נתפרסם לאחרונה מחקר מענין על יעילות מינונים גבוהים של Coq10 המביאים להקלה משמעותית בתסמיני המחלה) --צמחי מרפא --אקופנקטורה ועוד... הטיפולים מצריכים כמובן פיקוח והתאמה אישית

17/09/2003 | 21:11 | מאת: Gubi

שלום מה שכותב gubi נכון-לא פשוט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת