דיאטנית קלינית מוסמכת בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה B.sc, מומחית בהשמנה והפרעות אכילה. בנוסף להכשרתה הבסיסית סיימה קורס "הפרעות אכילה לדיאטניות" בבית חולים תל השומר בפיקוח עמותת עתיד, סיימה תואר שני ב"תזונה בריאות והתנהגות" מטעם אוניברסיטת חיפה. כחלק מהכשרתה המקצועית רכשה ניסיון קליני רב בבית החולים הדסה עין כרם, ובמרכז הגריאטרי ע"ש הרצלפד ועבדה במרכז להרזיה ואורח חיים בריא בשיטת ד"ר לוי.
כיום, עובדת כדיאטנית קלינית בעמותת "שחף" למיגור הפרעות אכילה בקהילה לצד עבודתה בקליניקה פרטית בקריית טבעון.
ארגז הכלים העשיר העומד לרשותה מאפשר לה להתמודד ולעזור לאנשים הסובלים מהשמנה כרונית הנובעת מאכילה רגשית ו/או כפייתית, הפרעות אכילה ועם אלו שמאסו בספירת הקלוריות ומעוניינים להשתחרר ממעגל הקסמים של דיאטה "כאסח" המסתיימת ברוב המקרים בעוד כמה קילוגרמים עודפים.
הניסיון הרב שצברה בטיפול בהשמנה בנוסף לטיפול בהפרעות אכילה, עזרו לה לפתח את הקו המנחה אותה בטיפול: הבנת הסיבות אשר מובילים אותנו לקונפליקטים סביב האוכל, יחד עם למידה מושכלת של מהי באמת תזונה מאוזנת ומתן כלים התנהגותיים רבים ומגוונים שיעזרו למטופלים לא רק לכבוש את היעד אלא גם לשמור עליו לטווח הארוך. שיטת הטיפול שלה מתחילה במסע הכרות נרחב המאפשר לה ולמטופל לחשוף את מקור הבעיה, להבין את הרגלי האכילה והעדפות התזונתיות של המטופל. בהמשך, היא מקפידה לקבוע יחדיו מטרות ריאליות ברות השגה, ובעזרת כלים התנהגותיים הקשורים לתזונה, ובכלל לאורח חיים, היא סוללת את הדרך לקראת השגת המטרות. המסע מסתיים בזיהוי הגורמים הדומיננטיים בחיי המטופל העשויים לעזור לו בשמירת התוצאות, איתור המכשולים העשויים להופיע לאחר השגת המטרות ובהתמודדות איתם.
"אני מאמינה שהפתרון בהתמודדות עם בעיות אכילה לסוגיהן נמצא בהבנת שורש הבעיה ובמציאת פתרון הולם ומתאים לכל מטופל באופן אישי, ולא בסתם תפריט. ברוב המקרים, התפריט לבדו מתסכל ומזיק ובמקרה הטוב נשאר כסתם עוד קישוט על המקרר. שיטת הטיפול שלי מציידת את מטופלי בהרגלי תזונה נכונים ובכלים התנהגותיים המהווים מפתח שבעזרתו ניתן לפתוח את הדלת לעולם מאוזן ובריא יותר של אכילה מגוונת ובריאה לצד שיפור באיכות ובאורח החיים"
תחומי הטיפול: השמנה והפרעות אכילה, אכילה כפייתית ורגשית, הרזיה ללא דיאטה, אכילה אינטואיטיבית, דימוי גוף ועודף משקל כרוני.