מחלת ה"קרון"

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/11/2000 | 07:44 | מאת: ורדה

שלום רב , מזה כ-20 שנה אני סובלת ממחלת ה"קרון" - מחלת מעיים כרונית . ניסיתי בעבר טיפול משלים אצל נטורופת , אך כל תוספי המזון והוויטמינים שניתנו לי לא הועילו . אנא , אם יש בידכם עצה או מידע על טיפול אלטרנטיבי אחר , אשמח לדעת .

24/11/2000 | 07:58 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום ורדה מעבר לסבלך המובן לי ואשר ראויי לכל סיוע, הצבת כאן אתגר. כי טופלת בעבר כפי שאת מעידה בשאלתך, והנסיון לא עלה יפה. ברצוני לומר בצורה ברורה וכנה. יש טיפולים בקרוהן וקוליטיס אך לעולם לא הצהיר פני אדם השרויי במצוקה מימלא, כי הטיפולים ירפאו אותו ממחלתו לבל תשוב. יש טיפולים והם מפסיקים את תסמיני המחלה והכי..הכי...הכי..חשוב.... אין צורך בתרופות קונבנציונליות ובעיקר סטירואידים , זה לכשעצמו שקול לעומת הריפויי, רק מי שחחוה על עצמו כמוני ( עדויות של חולים אשר ניזוקו מתרופות ). יכול להעריך עד כמה טיפול אלטרנטיבי הנטול תופעות לוואי - הוא בעל ערך שלא יסולא בפז. יש לך פרטים באי מייל בברכה רמי מור

24/11/2000 | 10:21 | מאת: קינייסולוגית

לורדה אני בטוחה שלא עברת טיפול קינייסולוגי. אני מציעה לך להתנסות בטיפול כזה. טיפול יחודי המטפל בגורם למחלה. מאבחן אותו ומנטרל אותו. הטיפול הוא דרך קבלת תשובות מן הגוף שלך. תתפלאי לשמוע שהגוף שלך הוא מאגר של ידע. הוא יודע מהו הגורם למחלה ואיזו דרך היא המתאימה לו לניטרול. טיפול מומלץ!

25/11/2000 | 12:08 | מאת: ורדה

לקיינסיולוגית תודה אכן לא שמעתי מעודי אודות הקיינסיולוגיה . אשמח אם תוכלי להרחיב בנושא ולקבל פרטים היכן ניתן לקבל טיפול .

24/11/2000 | 16:06 | מאת: איילת מן

ורדה שלום רב, אכן יש טיפול ברפואה המשולבת, יחד עם זאת, יש להזהר בהבטחת הבטחות, כדי לתת תשובות, מאד חשובה ההסטוריה של פריצת המחלה, ולכן למען קבלת טיפול נכון עליך לעבור תשאול מקיף, ואז תזונה וצמחי מרפא יכולים להטיב את מצבך.

03/12/2000 | 21:56 | מאת: שוש

אם לא הצלחת בטיפול אלטרנטיבי, למה את רוצה לנסות עוד אחד. במיוחד אם על גבי כל הפורום "הם" אומרים שאין להם תשובה מלאה, ולא לכל אחד הם יכולים לעזור. ואל תדאגי, אחרי שלא יעזרו לך, הם יגידו שאת כנראה בתוך הקבוצה שאי אפשר לעזור לך. אז תקצרי את הדרך, ואם את צריכה לעבור ניתוח תעשי את זה. ואם את יכולה להסתדר בלי תרופות, אלא בתזונה נכונה, תעשי את זה, ואם את רוצה נסיון נוסף, תבקשי קבלות , מישהו אחד לפחות שנרפא מהמחלה שלך.

מנהל פורום רפואה משלימה