ממתיק לשתיה חמה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/10/2006 | 19:38 | מאת: ורד

במה כדאי להמתיק שתיה חמה. סוכר לבן? סוכר חום? (שמעתי לאחרונה שהוא גם לא בריא) מה דעתך- חשבתי להמתיק שתיה חמה עם מולסה. האם זה טוב? בקיצור במה הכי בריא להמתיק שתיה חמה (לא מבחינה דיאטטית אלא- מבחינה בריאותית)?

29/10/2006 | 07:24 | מאת: רפי עשת

סוכר חום הוא סוכר לבן שצבעוהו... הכי טיוב להתרגל לשתות ללא המתקה... דבש הוא תחליף טוב, במקרה שלא תרצי להתרגל.. אבל - בעיקר לתה, אני חושב!!

29/10/2006 | 12:16 | מאת: ירון

אם הבעיה היא הסוכר עצמו או מחלת הסוכרת , גם דבש לא מומלץ . חשוב לציין כי הדבש נהרס בטמפרטורה הגבוהה מ 50 מעלות . תחליף טוב ונוח שאינו מעביר סוכר לדם ובעל ערך קלורי אפסי הוא הסוכרלוז . גם סטיביה היא אופציה אבל מתיקותה הרבה מקשה על השימוש .

מנהל פורום רפואה משלימה