פסוריאזיס, כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/01/2001 | 01:15 | מאת: יוסי

בן 30 אני סובל מפסוריאזיס מזה שנתיים. תמיד היו לי בעיות עיכול גזים ועצירויות ושלשולים. בשינוי תזונה מאד עזר. מזה חדשיים יש לי כאבים בחזה (בעיקר מתחת לסטרנום) שאינם על רקע לבבי (לאחר בדיקות), שמחמירים בכיווץ שרירי החזה ובהקטנת נפח בית החזה. בבדיקות דם היו לי טריגליצרידים וכולסטרול גבוהים. ומחלת אפשטיין בר. כיום אני סובל מגזים ועצירות. איך הכל מתקשר יחד. מהו הכיוון הטיפולי.

לקריאה נוספת והעמקה
24/01/2001 | 08:12 | מאת: אילת מן

פסוריאזיס ראשית לכל היא מחלה גנטית שתוקפת 10% מהאוכלוסיה, לכן ניתן רק לעזור, ולפעמים גם להביא אותה לרמסיה - כך שלא תציק, וזו הקלה גדולה מאד למטופלים. כאשר הפסוריאזיס אדום, מגיר נוזלים - בדרך כלל צריך לחזק את הטחול ולייבש, כאשר הפסוריאזיס יבש, מתקלף מורע בלחץ נפשי ואצלך גם בתופעות של גזים ניתן להניח שאנרגית הכבד גם היא מעורבת בו, ולפי הרפואה הסינית אנרגית הכבד פלשה לטחול. כמובן שהריאות תמיד שייכות לענין כי העור נחשב לריאה השלישית. נסה לעבור למזונות האלה, אני מניחה שתרגיש הקלה, אבל במקרים עקשניים יש גם להוסיף צמחי מרפא להמנע: אלכוהול, קפה וקפאין, מזון חריף באופן מיוחד, בשר אדום ושמן, סוכר, ממתקים, מזון מתועש, חומרים משמרים, אכילה מופרזת מזון מרגיע כבד: סלרי, תות עץ, שיזף, אצות ים - Nury מזון מניע צ'י: ריחן (בזיליקום) עלה דפנה, פלפל אנגלי, כרוב, חלב קוקוס, זרעי שמיר, זנגוויל, קולורבי, כרישה, ליצ'י, לונגן, מיורן, אפרסק, רוזמרין, זעפרן, בצל ירוק. מזון מקרר מרסן יאנג הכבד – סלרי חסה מזון מחזק מחמם אמצעי אורז, סובין אורז, אפונה ירוקה, בטטה, ג'ינג'ר טרי ומיובש, פורל, דוחן, מלטוז, סרדין קישוא דבש דבורים,

24/01/2001 | 12:42 | מאת: רמי מור- הומאופט

יוסי שלום רב השאר פרטייך באי מייל שלי ,התמונה שאתה מתאר שופכת אור על נסיבות המקרה ויכולה להוביל למהלך הצלה. בברכה רמי מור

מנהל פורום רפואה משלימה