אחרי ניתוח לייזר...
דיון מתוך פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה
שלום ד'ר כץ יש לי כמה שאלות 1. אם המספר שלי יציב שבעה חודשים זה מספיק בשביל לעבור ניתוח לייזר..? (כמובן שיש עוד מדדים אבל אני מדבר על יציבות המספר) 2.האם אחרי הניתוח העין שלי תחזור להיות רגילה..זאת אומרת לא עדינה ממש רגילה כאילו לא עשיתי ניתוח..(בכל זאת משייפים אותה) אני מפחד שהמנתח יגיד לי שאסור לי לגרד תעין, לצלול עם עיניים פקוחות ועוד'.. 3. אני מרכיב עדשות מגע רכות..כמה זמן לפני ניתוח אני אצטרך להוריד אותם..?
גיל שלום, עליך להסיר עדשות מגע כשבוע לפני הבדיקה. בבדיקה יקבע סופית אם העין מספיק יציבה לניתוח. אחרי הניתוח תצטרך להמנע מגרוד, צלילה וכו למשך חודש. בהצלחה דר' כ"ץ
מדוע רופאי העיניים אינם מבצעים ניתוח??? ברצוני להיפטר מהמשקפיים ולעשות ניתוח להסרתם מהם הסיכונים בניתוח עליי לציין שהנני אחרי לידה ארבעה חודשים מתי ניתן לעשות את הניתוח יש לי 3/4 בשתי העיניים. האם הניתוח כואב???