שוקולד מריר ואחוזים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/09/2007 | 16:37 | מאת: עופירה

איך זה הולך בשוקולד מריר? ככל שהאחוז גבוה יותר ככה יש בו פחות סוכר ופחות ערך קלורי?

13/09/2007 | 10:33 | מאת: דנה ויינר

שלום עופירה, בשוקולד מריר בעל אחוזים גבוהים יותר של קקאו יש אמנם פחות סוכר אך יש יותר שומן, כך שאין הבדל משמעותי בערך הקלורי בין השניים, רוב השוקולדים מכילים כ- 500 קק"ל ל- 100 גר'.היתרון בשוקולד בעל אחוזי קקאו גבוהים יותר שהוא עשיר יור בנוגדי חמצון, ולכן נחשב מזין יותר. בברכה, דנה

13/09/2007 | 18:06 | מאת: עופירה

קובייה זה לא נורא. נכון? כאילו פעם ביום.

מנהלי פורום תזונה קלינית