שינוים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/09/2007 | 20:38 | מאת: לילי

שלום, לא ידעתי איפה לשאול אז אני ינסה פה. כבר חצי שנה אני על תפריט וחשבתי להחליף בארוחת צהריים את הגבינה למריחה בממרח שוקולד ,הבעיה היא שאני לא יודעת במקום מה היא?: חלבון ,שומן או פחמימה (אם זה פחמימה יהיה קשה לאכול ממרח שוקולד בלי הלחם) בכל מקרה לאיזה קבוצה היא שייכת וכמה לשים בשביל לא לחרוג את ה80-60 קלוריות. אה ואני רוצה להתחיל לאכול שיבולת שועל,קוואקר כי זה בריא אבל מה הכמות ששווה למנת פחמימה בת 80 קלוריות. סליחה על ההפרעה ותודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
26/09/2007 | 10:02 | מאת: דנה ויינר

שלום לילי, שוקולד נכנס לקבוצת המתוקים, אך יחסית מכיל הרבה פחמימות, כך שהייתי מכניבה אותו לפחמימה ומורידה 1/2 מנת שומן. 2 כפות מלאות קוואקר שוות בערך 75 קק"ל. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית