שניצלים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
איזה שניצל (מכל שלל המוקפאים תעשיתיים) מומלץ ובריאותי יותר : שניצל מן הצומח שניצל סויה שניצל טופו ? איך יודעים איזה שניצל טוב יותר ,על איזה מרכיבים להסתכל? תודה
שלום אתי, שום שניצל מוכן מהצומח או לא מהצומח נחשב למומלץ מבחינתי, ולכן איני יכולה לתת המלצה בנושא. מזון מעובד מכיל חומרים משמרים רבים, תהליך ההכנה הורס את מרכיבי המזון המקורי ולכן איני רואה בו כל תועלת. כדי לדעת איזה טוב יותר רצוי להתסכל על רשימת הרכיבים ולראות האם יש חומרי טעם וריח, חומרים משמרים, שומנים מוקשים מהצומח ולהסתכל על הרכב המזון, כמות נתרן, שומן רווי. בברכה, דנה