הי דנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/01/2009 | 16:42 | מאת: רועי

שאלה - אני צריך מקור סידן שלא מתקלקל בחום...כלומר לא חלבי..שאני אוכל לאכול במהלך היום. אני כמעט כל היום מחוץ לבית. מה אפשר? אשמח לתגובה (קראתי ששומשום זה מקור טוב אבל לא בצורתו הלא-מעובדת..)

01/02/2009 | 13:56 | מאת: דנה ויינר

שלום רועי, אתה יכול להשיג סידן גם מ-כרוב, ברוקולי, פירות יבשים, שומשום מלא טחון שהכינו ממנו גם טחינה ו/או חלבה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית