בשר מיושן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/03/2009 | 12:44 | מאת: ענת דולב

אשמח לקבל מידע מורחב בנוגע לבשר שאני קונה. ראיתי אתמול בערוץ 10 תחקיר על בשר מיושן. ראינו ד"ר שאמר שכל הפשרה היא בעצם הכפלת חיידקים,זה נכון? זו הכתבה: http://www.youtube.com/watch?v=uPqnhJq_S5Y

05/03/2009 | 17:03 | מאת: דנה ויינר

שלום ענת, בהחלט הקפאה של בשר שהופשר כבר אינה מומלצת ובשר זה מכיל יותר חיידקים.בשר מיושן הינו תהליך עיבוד לבשר והא קורה בבשר שלא עבר הקפאה מעולם, אין קשר לטריות. נהגי לפי ההמלצות של המומחים בכתבה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית