מזון מקולקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/03/2009 | 12:41 | מאת: ג'ני קרבט

האם עגבניות ממולאות באורז (ללא בשר) שנשארו בתנור כבוי יום שלם וכוסו בנייר כסף יכולות להתקלקל ? כמה זמן הן יכולות להשאר במצב זה מבלי להתקלקל ?

09/03/2009 | 16:06 | מאת: דנה ויינר

שלום ג'ני, כל מזון יכול לעבור קלקול. אין לי מושג תוך כמה זמן זה יקרה. תטעמי את המזון ו/או תריחי אותו. למזון מקולקל יש טעם וריח לא תקינים. לא נראה לי שמיום אחד, במיוחד אם אין בשר, יקרה משהו. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית