חומצה אוקסילית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/04/2009 | 11:41 | מאת: משה

1. תודה על תשובותייך המחכימות. 2. מה רמת הח. האוקסילית במלפפון ובחסה. 3. התקשיתי למצוא באינטרנט רשימה מסודרת של מזון תוך פירוט הנ"ל, התוכלי להנחות אותי ואז אפסיק להטריד ... 4. מה נחשב רמה גבוהה, מה נחשב רמה בינונית ומאיזו רמה יש להימנע כליל.

18/04/2009 | 12:31 | מאת: דנה ויינר

שלום משה, מפנה אותך לאתר באנגלית שמחלק לפי רמות נמוכות, בינוניות וגבוהות. עליך להמנע מהרמות הגבוהות בעיקרhttp://www.branwen.com/rowan/oxalate.htm בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית