שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/06/2009 | 18:49 | מאת: מ

שלום מה הם הערכים התזונתיים של שיבולת שועל ודייסת שיבולת שועל? ולמה אפשר להוסיף שיבולת שועל ובאיזה מינון?

לקריאה נוספת והעמקה
21/06/2009 | 15:26 | מאת: דנה ויינר

שלום, ב-3 כפות שבולת שועל יש כ- 70-80 קק"ל. דייסה מוסיפים לפחות עוד 1/2 כוס חלב אז מדובר בכ- 150 קק"ל סה"כ. אפשר להוסיף שבולת שועל לחלב, יוגורט, מעדן, קורנפלקס+חלב ועוד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית