זירעי פשתן טחונים- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/06/2009 | 11:41 | מאת: ל

שלום דנה הוצאתי את הזירעי פשתן בקופא מהמקרר למשך יממה והחזרתי למקרר לפני כמה דקות, האם זה היתקלקל במשך היממה בחוץ? ואותו דבר לגבי שיבולת שועל וגרנולה ופולי סויה האם כל אלה היתקלקלו במשך היממה בחוץ? והאם לשמור את כל המוצרים האלה במקרר?

לקריאה נוספת והעמקה
26/06/2009 | 15:16 | מאת: דנה ויינר

שלום, לא זה לא מתקלקל, אלא מאבד חלק מהערכים ועובר תהליכי חמצון מהר יותר. בברכה,דנה

26/06/2009 | 16:35 | מאת: ל

שלום דנה האם לשמור את כל המוצרים האלו בקפדנות במקרר או חלקם בחוץ ואם כן תואמרי לי בבקשה אילו?

מנהלי פורום תזונה קלינית