זרעי פשתן+מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/06/2009 | 13:25 | מאת: ריקי

ניתקלתי במספר התיחסויןת שונות לאכילת זרעי פשתן (טחונים) עם מוצרי חלב ויוגורט - האם זה יעיל או שיש בעיה בספיגת הסידן?

לקריאה נוספת והעמקה
28/06/2009 | 15:45 | מאת: דנה ויינר

שלום ריקי, סיבים תזונתיים, לא שמנה מקורם, פוגעים בספיגה של סידן, לא ב- 100% אך פוגעים. אם את אוכלת את זרעי השפתן לשם אומגה 3 , אזי זה לא משנה, אם המטרה היא גם סידן, רצוי להוסיף עוד מוצר חלב ביום ללא נוכחות סיבים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית