שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/10/2009 | 09:24 | מאת: נועה

שלום, רציתי לשאול, אם אני משתמשת בשיבולת שועל לאפיית עוגיות, לדוגמה, האם עדיף לטחון במטחנת קפה את שיבולת השועל השלמה או שאין הבדל בין זה לבין להשאיר אותה שלמה?

לקריאה נוספת והעמקה
11/10/2009 | 13:33 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, אין לי תשובה משכילה בנושא, פשוט תצטרכי לנסות ולראות מה ההבדל מבחינת מרקם וטעם. מבחינה תזונתית, אין הבדל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית