תה שחור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/10/2009 | 12:06 | מאת: לירון

האם בריא ולמה והאם יש בו נוגדי חימצון ואם כן האם יותר ממה שיש בדברים ממוצעים?

לקריאה נוספת והעמקה
18/10/2009 | 16:20 | מאת: דנה ויינר

שלום לירון, תה שחור הוא למעשה צורת עיבוד של עלי התה, בדומה לתה אדום, ירוק ולבן. הכל עניין של עיבוד. כל תה מכיל נוגדי חמצון ולכן מומלץ לצריכה, בייחוד בצורתו הטבעית. יש לזכור כי תה שחור מכיל קפאין בכמות גדולה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית