פלפל אדום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/11/2009 | 13:43 | מאת: מאי

האם חצי פלפל אדום מספיק למנה יומית של ויטמין סי? והאם החצי השני שנשאר במקרר עד למחרת מאבד את הויטמין? תודה

03/11/2009 | 22:15 | מאת: דנה ויינר

שלום מאי, בפלפל אדום קטן יש כ- 100 מ"ג ויטמין סי, כך שמנה זו מספקת. חצי פלפל אדום לרוב יתלווה לאור ירקות ופירות שיספקו את השאר. ויטמין סי נשמר בתאים שלמים. תאים שנחתכו הויטמין סי יתחמצן, לכן התכולה היחסית בחצי השני תרד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית