דנה שלום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/11/2009 | 09:36 | מאת: אבי

רציתי לשאול:1. האם בנבטים יש ערכים תזונתיים גבוהים יותר מנבטוטים או אולי ההפך? 2 .כמה זמן רצוי לבשל נבטוטים לפני שהם מאבדים את הערכים התזונתיים שלהם,?כי פשוט הם קשים אכילה.. 3 האם בנבטוטים מבושלים למחצה יש הרבה אשלגן? האם זה טוב לחולי דיאליזה? מודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
13/11/2009 | 11:30 | מאת: דנה ויינר

שלום אבי, אין לי מידע לגבי ערכים תזונתיים של נבטוטים כך שאין לי יכולת להשוות.כל תהליך בישול גורם לאיבודים תזונתיים, איני יכולה לומר עד כמה. רצוי לאכול מזון במרקם שמתאים לך. בנבטים רגילים יש הרבה אשלגן ולכן רצוי להמנע בחולי דיאליזה. אין לי מידע לגבי נבטוטים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית