יש בעיתונות כתבה על בעייתיות הקנולה כשמן למזון -

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/11/2009 | 08:44 | מאת: יובל כהן

מה דעתכם בנידון ? האם יש סכנות אמיתיות או חוסר ידע בעניין ? פורסמה כתבה בנושא בגלובס בסופה"ש האחרון (מפי ארז קומרובסקי).

לקריאה נוספת והעמקה
17/11/2009 | 16:59 | מאת: דנה ויינר

שלום יובל, לא קראתי את הכתבה, כך שלא אוכל להגיב ספציפת לגביה. לא ידוע לי כי ישנה בעיה בשימוש בשמן קנולה במזון, ואף נחשב למומלץ. ברור שהוא לא בר השוואה לשמן זית, שנחשב למזין יותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית