פטרוזיליה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/11/2009 | 10:23 | מאת: מתן

הפטרוזיליה במרק מפרישה אשלגן,,,האם לאותו הצורך אני יכל להשתמש בפטרוזיליה מיובשת כאבקה?,,זה נוח ב-האם נכון הוא שבפרוזיליה יש חומר הגורם לתגובות פסיכוטיות ? ואם כן מהיא הכמות המקסימלית לשימוש? תןדה מתן

לקריאה נוספת והעמקה
20/11/2009 | 11:38 | מאת: דנה ויינר

שלום מתן, גם באבקה של פטרוזילה יש אלשגן, ואלי אף יותר, כי מדבור במוצר מרוכז. מבחינה בריאותית, עדיף להשתמש תמיד בממוצר הטרי. לא ידוע לי על חומרים בפטרוזיליה המשפיעים על התנהגות או הגורמים לתגובה פסיכוטית, ולכן אין מגבלה על שימוש. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית