המשך בנפייבר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/11/2009 | 18:23 | מאת: המשך בנפייבר

שלום, בתשובתך הקודמת כתבת שהבנפייבר מזין. במה הוא מזין? מה הוא מכיל ואילו יתרונות בריאותיים פרט ליציאות סדירות יש לו? שאלה נוספת- האם זהו מוצר מלאכותי או טבעי? כלומר: אייך יצרו את האבקה הזו? ממה היא עשוייה. ושאלה אחרונה- כמה כפות ביום מותר לאכול ממנו והאם הוא בעל ערך קלורי?

לקריאה נוספת והעמקה
21/11/2009 | 21:52 | מאת: דנה ויינר

שלום, בנפייבר הוא תוסף סיבים תזונתיים, ובכך הוא מזין, הוא מכיל סיבים תזונתיים, כמו שפירות וירקות ודגנים מלאים מכילים. היתרון של סיבים תזונתיים מעבר ליציאות סדירות הוא הורדת תחלואה לבבית וסרטן. לגבי הייצור, עליך לפנות ליצרן.לרוב מדובר במיצוי ממקורות צמחיים. המינון משתנה בהתאם לכמות הסיבים שאת מעוניינת לצרוך. אדם בריא צריך לצרוך 25-30 גר' סיבים ביום. זוהי דרך פשוט להעשיר דיאטה דלה בסיבים. יש לו ערך קלורי מסויים, אך מכיוון שלא נספג, הוא לא מוסיף קלוריות לתזונה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית