במה יותר טוב לבשל? בנירוסטה או באלומיניום?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/04/2010 | 09:20 | מאת: ים

שלום לכולם... אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אך הוא הכי קרוב לנושא שמצאתי. שאלותיי הן - האם ישנו הבדל בבישול,מבחינה בריאותית, בין כלי אלומיניום לנירוסטה? האם ישנם מאכלים מסויימים שכדאי/אסור לבשל באחת המתכות? ( זכור לי שברוקולי ואלומיניום לא מסתדרים) מה בנוגע להרתחת מים, ישנה עדיפות מסויימת? תודה רבה ים

ים שלום! אני ממש לא מומחית לנושא אך בחיפוש שערכתי מצאתי מקור מהימן המסביר הנושא (אם כי באנגלית): http://www.hc-sc.gc.ca/hl-vs/alt_formats/pacrb-dgapcr/pdf/iyh-vsv/prod/cook-cuisinier-eng.pdf מקווה שיסייע לך. בברכה, נועה

08/04/2010 | 00:06 | מאת: ים

מנהלי פורום תזונה קלינית