בייצים ודם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/08/2010 | 20:44 | מאת: יפעת

היי, תמיד הייתי מקפידה לבדוק שאין דם בביצה לפני הכנת חביתה. לאחרונה, התחלתי לאכול בייצים קשות. האם יש דרך לדעת אם הביצה הכילה דם? הרי היא לא נפתחה לפני ההכנה כמו בחביתה או מקושקשת.. אולי הצבע שלה לאחר ההכנה יכול להעיד על כך? תודה.

20/08/2010 | 12:23 | מאת: דנה ויינר

שלום יפעת, לא ידוע לי שהצבע משתנה. הבעיה העיקרית היא הלכתית ולא תזונתית, לכן אין לי מידע בנושא.אני יכולה להניח שאם היה דם, היית רואה נקודה או סימן בביצה, כי הדם פשוט היה נקרש. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית