הקפאת בשר לאחר בישול או טיגון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/07/2013 | 15:28 | מאת: רני

האם הקפאת קציצות מבשר בקר או עוף פוגעת בערכים התזונתיים כפי שהקפאת בשר טרי פוגעת ? האם זה לא משמעותי כמו בהקפאת בשר טרי?

17/07/2013 | 16:50 | מאת: דנה ויינר

שלום רני, זה לא משמעותי, רוב ה"נשק" כבר נעשה בתהליך הבישול. ההקפאה משמרת את המצב. בברכה,דנה

19/07/2013 | 00:29 | מאת: רני

בעיקרון זה לא טוב להקפיא בשר טרי כי זה מעבד הרבה ערכים תזונתיים בהקפאה - זה נכון? כלומר, עדיף לקנות בשר טרי ומיד לבשל?

מנהלי פורום תזונה קלינית