יוד במזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/10/2013 | 21:26 | מאת: איתמר

חיפשתי בגוגל מקורות מזון ליוד, אבל מצאתי בעיקר שהמקור הכי טוב להם הוא פירות ים ואצות - מה שאני לא אוכל. היכן נמצא היוד במזון פרט לפירות ים ואצות? האם אפשרי לקבל רשימה של איזה ירק או פרי, קטניה, בשר או דג שיש בהם יוד? תודה לכן מראש (:

לקריאה נוספת והעמקה
17/10/2013 | 13:52 | מאת: דנה ויינר

שלום איתמר, הכי פשוט, ניתן לקנות מלח עם תוספת יוד בחנויות טבע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית