שמן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/12/2002 | 23:59 | מאת: טלי

שלום! יש לי שתי שאלות על שמן : באיזה שמן עדיף לטגן שמן זית או שמן קנולה ? מה ההבדל בין שמן זית שעבר כבישה קרה לכזה שלא עבר כבישה קרה ? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
06/12/2002 | 23:11 | מאת: adi

היי, עדיף לא לטגן ואם כבר לטגן אז להשתמש בשמן קנולה. לא מכירה שמן זית מכבישה לא קרה. עדי

טלי שלום! אם שמן הזית באיכות טובה, אפשר בהחלט לטגן בו, כמו בכל שמן רגיל. נראה לי שטיגון בשמן עמוק יהיה "מעט" יקר יותר משמן רגיל... הכתבה הבאה תענה לך על שאר השאלות: http://www.mapa.co.il/food/skeleton_buildarticle.asp?articleID=521 נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית