זרעי צ'יה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום,קניתי זרעי צ'יה שחורים כי הבנתי שהם מאוד בריאים ורציתי לדעת איך לשלב אותם באוכל? השרתי אותם במים למשך 20 דקות והם הפכו לג'ל והבנתי שאםשר פשוט לאכול אותם כך או לאכול את הזרעים כפי שהם ללא השרייה האם נכון? האם צריך לבשל אותם ? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רלי, נכון, אפשר לאכול אותם ללא צורך בהשרייה, וכדאי להוסיף למזונות אשר לא עוברים חימום ע"מ למנוע את חמצון השמן (ולכן גם לא לבשל!)-יוגורט, סלט, טחינה, שייק וכד'.