שיבולת שועל instant של קוואקר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, אני רוצה לשלב בתפריט שלי שיבולת שועל, אך ניסיתי לבשל אותה והיא לא טעימה לי כדייסה. הוספתי את השיבולת שועל לבלילה של חביתה, הכנתי את החביתה כרגיל עם השיבולת ויצא מצוין. לפני שאני מאמץ אותה כתוספת קבועה מדי יום לחביתה, רציתי לשאול האם השיבולת מאבדת מערכה התזונתי ברגע שאני מטגן אותה על המחבת? או שהטיגון, כמו גם הבישול לא פוגע בערכה התזונתי. תודה רבה רבה על אדיבותכם והעזרה, אורי
לקריאה נוספת והעמקה
אין בעיה, תאכל ותהנה.