מה ההבדל בין מרגרינה לשומן צמחי מוקשה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/01/2003 | 21:46 | מאת: מישל

האם זה לא אותו דבר?. במצרכים - ברשימת המרכיבים לפעמים כתוב מרגרינה ולפעמים שומן צמחי מוקשה. אני ממש שונאת מרגרינה, וכל דבר שכתוב בו את אחד משני אלו, אני לא קונה. הבנתי שאם כתוב רק שומן צמחי אז הכוונה היא לשמן. (אם שמן אין לי בעיה). האם אני צודקת? מישל (מיכל)

מישל שלום! את צודקת ב - 100%. אם תמשיכי כך, אין ספק ותתרמי רבות לבריאותך. נועה

14/01/2003 | 08:48 | מאת: מישל

יש לי חברות שאצלן נהוג להשתמש הרבה במרגרינה ומוצרים עם מרגרינה (בורקסים, עוגות ועוד... )וגם בכל דבר שהן מבשלות. אצל כולן יש תופעות חזקות של צרבת וקוצר נשימה, בהריון, אצל הילדים ואצל התינוקות שיונקים. ורובן משתמשות באינלציה. אני בסוף חודש שביעי וכמעט שאין לי תופעות כאלו - שהגיוניות בהריון. האם יש קשר או שאני טועה?

מנהלי פורום תזונה קלינית