פסיפלורה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
מהם יתרונותיה תזנותיים של הנ"ל? אלו מאכלים מסייעים לזיכרון?
לקריאה נוספת והעמקה
יעל שלום! פסיפלורה היא פרי די מרוכז, מבחינת כל המרכיבים, כך שב - 100 גר' יש יחסית יותר מלמשל בתפוז. עם זאת, יש מס' מרכיבים בהם הפסיפלורה עשירה באופן בולט והם סיבים תזונתיים, ניאצין ובטא-קרוטן. כדי להגיע למנת פרי (60-50 קק"ל), צריך לאכול כ - 5 יח' פרי. לגבי מאכלים התורמים לזיכרון, אני ממליצה לך לפנות לפורום העוסק בצמחי מרפא. נועה