לא מרזה!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/06/2003 | 18:22 | מאת: מתוסכלת

אני בת 24 עוד מעט, ;1.60 ושוקלת 65 ק"ג. מעט גבוה, לא נורא. במשך החיי הקצרים הספקתי לעשות דיאטה אחת רצינית, ומאז המשקל התייצב על הערך הנ"ל, פלוס מינוס 5 קילו, לפרקים. לאחרונה החלטתי שנמאס לי מהנשנושים ומלהיות "מלאה", והתחלתי להקפיד יותר על מה שאני אוכלת. אני אוכלת בערך 1,000 קלוריות ליום (לא יותר! בדוק, ספור ומדוד) ומתעמלת שלוש פעמים בשבוע בספינינג. כך במשך החודש וחצי האחרונים. לדאבוני, המשקל לא רק שאינו ירד, עליתי אפילו חצי קילו!!!! מה יכולה להיות הבעיה? אני רוצה לציין שאני שותה הרבה מים, לא מסתובבת רעבה, לא מנשנשת, אוכלת ארוחת בוקר ואוכלת הרבה ירקות, חיים ומבושלים. מה אני עושה לא טוב? ואם הכל טוב - אז למה אני לא מרזה??

15/06/2003 | 18:55 | מאת: adi

שלום אלמונית, תנסי למדוד את ההיקפים ואת אחוזי השומן. אם מדדת בהתחלה, אז סביר להניח שאלו ירדו. עדי

16/06/2003 | 21:08 | מאת: יעל

תנסי את דיאטת רז קל- ספרו לי שניסו והיו תוצאות טובות ! [פרטים בעיתונים]

19/06/2003 | 18:00 | מאת: 007

אז ככה, אם לא עסקת לפני הדיאטה בפעילות גופנית, סביר להניח ששרפת שומן ובמקום זה קיבלת שריר וזה מסביר את העליה של החצי קילו. מילת המפתח היא התמדה. המשיכי כך לפחות מספר חודשים עד שהמשקל הרצוי יתייצב. מניסיון, שקלתי 67 ק"ג (גובה 167) והיום 50 ק"ג כשהגדלתי משמעותית את מסת השריר על חשבון השומן.

19/06/2003 | 23:08 | מאת: ל007

איך עשית את זה ובכמה זמן?

למתוסכלת שלום! דיאטה דלת קלוריות כזו, יש לעשות בייעוץ דיאטנית ופיקוחה. לפי דעתי את זקוקה ליותר קלוריות ומאוד יכול להיות שהכנסת את גופך למצב חיסכון שאינו מאפשר ירידה במשקל. ייתכן גם שכפי שענו לך כאן, הפעילות הגופנית שלך תורמת לבנייה של מסת שריר ולכן עלית במשקל. כאשר עושים פעילות גופנית, יותר טוב למדוד הקפים ולא משקל. בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי. נועה

01/02/2006 | 17:47 | מאת: שמחה

האם מישהו ניסה את דיאטת רז קל? אני מאוד רוצה לשמוע תגובות והמלצות.....

מנהלי פורום תזונה קלינית