אבקה, סודה וקולה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/06/2003 | 17:26 | מאת: דינה

היי, 1. האם ביררתם לי מה ההבדל בין סודה לשתייה לבין אבקת אפייה? baking soda/baking powder 2. איך נגמלים מהתמכרות ממשית לקוקה קולה? מה סיבת ההתמכרות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
24/06/2003 | 12:27 | מאת: יעל

היי ! לטובתך- הייתי ממליצה לך להתרחק מקוקה קולה !! זה לא בריא, משמין ומלא סוכר וגורם לחורים בשיניים !! תעברי למיץ ועדיף מים !

דינה הי! מקווה שזה יענה על שאלתך הראשונה:http://users.rcn.com/sue.interport/food/bakgsoda.html לגבי קוקה קולה - המתכון נשמר בסודי סודות אבל במקור הכיל תמציות מצמח הקוקה הידוע כמכיל חומרים ממכרים. חוץ מזה גם לקפאין יש אפקט ממכר. איך נגמלים? קודם כל אפשר לנסות את הקולה ללא קפאין ומשם להתחיל ולרדת בכמויות בהדרגה עד לשיחרור הגואל! נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית